BBQ Thuis

BBQ Thuis | Member Partyservice Nederland | Business events, catering & more!

Offerte aanvragen

U wenst een offerte voor

Ontvang recent nieuws en aanbiedingen

BBQ Thuis | Member: Partyservice Nederland!

 

Vestigingen Partyservice Nederland

Telefoonnummers:

Oude Tonge: 0187 – 64 20 90
Landelijk: 0900 – 23 533 37
Goes: 0113 – 71 54 11
Hoek van Holland: 0174 – 820 374
Leiden: 071 – 820 0306
Rotterdam: 010 – 820 89 88
Europoort: 0181 – 48 04 25
Oostvoorne: 0181 – 48 04 25

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik een offerte aanvragen?

U kunt telefonisch en via het contactformulier een vrijblijvende offerte aanvragen. Vertel uw wensen zo uitgebreid mogelijk, zo kunnen wij u sneller een gepaste offerte op maat toe sturen. Wij streven er naar om u binnen 48 uur een passende offerte aan te bieden.

Kan ik als bedrijf of particulier bij jullie bestellen?

BBQ Thuis werkt voor particulieren en bedrijven. Catering of een evenement voor 20 of 2000 personen, we kunnen het allebei verzorgen. Neem contact op met onze collega’s voor een passend voorstel.

Kan ik ook last minute bestellingen plaatsen?

Afhankelijk van uw bestelling is dit mogelijk tot één werkdag voor levering. Informeer telefonisch over de mogelijkheden  via 0182 – 615 713.

Hoe werkt BBQ Thuis?

BBQ Thuis werkt met oog voor detail. We werken zo veel mogelijk met duurzame en biologisch streek- en seizoensproducten. Onze collega’s zijn stuk voor stuk vakidioten vol passie en enthousiasme. Dit zie je terug in onze catering en evenementen.

Ik heb catering aan huis besteld, moet ik deze zelf afwassen?

BBQ Thuis doet de afwas voor u. Wel verwachten wij van u dat u deze rest vrij aanlevert in de door ons bezorgde boxen. Lukt dit niet door omstandigheden? Geef dit tijdig door zodat we een oplossing kunnen aandragen.

In welke gebieden verzorgen jullie de catering?

Afhankelijk van de bestelling kunnen wij in Zuid Holland, Zeeland, Noord Brabant, Noord Holland en Utrecht uw bestelling bezorgen. De bezorgkosten zijn afhankelijk van uw locatie en bestelling. Vraag bij een van onze medewerkers naar de bezorgkosten. Uiteraard kunt u bestellingen ook afhalen in Oude Tonge, Rotterdam en Oostvoorne.

Waar verzorgen jullie evenementen?

BBQ Thuis is actief in Nederland, Vlaanderen en Duitsland. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Oude Tonge, vanuit hier regelen we alle aanvragen. We beheren meerdere locaties en schepen. Onze schepen hebben een vaste ligplaats in Rotterdam en er bestaat de mogelijkheid om deze naar een locatie naar wens te varen. Onze evenementenlocatie’s zijn te vinden in Zuid-Holland, Brabant en Zeeland. Uiteraard kunnen we ook locaties op uw bedrijfsevenement verzorgen!

Wanneer zijn jullie bereikbaar?

Wij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur. Daarnaast kunt u ons ook altijd een e-mail sturen via info@bbqthuis.nl. Wij streven er naar om uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden.

Wat kan BBQ THuis voor mij betekenen?

BBQ Thuis heeft een zeer divers aanbod. Uiteraard verzorgen we de heerlijkste barbecues. Daarnaast kunnen we onder andere een evenement van A tot Z organiseren, catering verzorgen, materialen en locaties verhuren. Weet u nog niet precies hoe de invulling van uw aangelegenheid zal zijn? Geen probleem, onze collega’s zitten vol goede ideeën!

Wordt er rekening gehouden met mijn dieet wensen?

BBQ Thuis zal altijd rekening houden met uw dieet wensen. De koks bereiden graag voor u een gerecht waarvan u kunt genieten! Vermeld dit c.a. twee weken voor aanvang van het evenement.

Contactgegevens

BBQ Thuis
Kanaaldijk 36
2741 PA
Waddinxveen

Telefoon: 0187 64 20 90
E-mail: info@bbqthuis.nl

Neem direct contact op

Laat hier onder je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op. Jouw gegevens bewaren wij conform ons privacy statement.

    Blijf op de hoogte

    Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

      Ja, blijf graag op de hoogte