Oklahoma smoker

De meest gewilde barbecue!

Eye catcher

Onze Oklahoma Smoker is een echte eyecatcher op uw feest of event. Hiermee verzorgen wij op authentieke wijze de barbecue bij u op locatie. Onze gerechten worden op hout gestookt, waardoor ze de lekkere barbecue smaak krijgen waar iedereen zo gek op is!

Oklahoma smoker stand

Op het buiten terrein van uw locatie plaatsen wij onze Oklahoma Smoker stand, bestaande uit: een smoker, EZY-up tent met uitgifte buffet om al het culinaire te presenteren en uit te serveren, twee steigerhouten statafels en grote ronde afvalbakken in stijl van de Oklahoma Smokers de look compleet te maken.

Afhankelijk van de barbecue die u kiest serveren wij een variatie aan op hout gestookte vlees/vis gerechten, overheerlijke salades, sauzen en stokbrood met kruidenboter.

Contactgegevens

BBQ Thuis
Kanaaldijk 36
2741 PA
Waddinxveen

Telefoon: 0187 64 20 90
E-mail: info@bbqthuis.nl

Neem direct contact op

Laat hier onder je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op. Jouw gegevens bewaren wij conform ons privacy statement.

    Blijf op de hoogte

    Wilt u de nieuwste updates, informatie over product en event lancering, aantrekkelijke acties en leuke aanbiedingen ontvangen? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

      Ja, blijf graag op de hoogte